Ödüller

iF Design Award Night 2024: Tübingen-Lustnau'daki itfaiye teşkilatına ödül.

Yayınlanma tarihi
2024
Tarih:
Zaman:
Yer:
Kimin için?
İçerik:
Organizatör:
iF International Forum Design GmbH
E-posta ile kayıt:
Telefonla kayıt:
Son kayıt tarihi:
Kabul:

Gurur verici ödül: Tübingen-Lustnau adresindeki itfaiyemiz için iF Tasarım Ödülü

Bizim için bu başarı bir tesadüf değil, sürekli gelişimin ve yeni bir çığır açma cesaretinin sonucudur. En eski ahşap itfaiye istasyonumuz olan 20 yıllık itfaiye istasyonumuz bile inovasyon ve dayanıklılığın el ele gidebileceğini gösteriyor.

Sürdürülebilir belediye mimarisi ve sürdürülebilir bina kültürünün öncüsü

İtfaiye istasyonu Tübingen-Lustnau, tasarımıyla Lustnau itfaiyesinin ihtiyaçları için işlevsel, estetik ve aynı zamanda sürdürülebilir çözümler tanımlıyor. Tübingen girişinde tutarlı bir ahşap yapı olarak bina, sürdürülebilir ve kaynakları koruyan inşaatın çarpıcı bir ifadesidir. Sadece Allgäu ve Kara Orman'daki bölgesel ormancılıktan elde edilen FSC sertifikalı ahşabın kullanıldığı toplam 380 metreküp ahşaptan yapılmış saf ahşap konstrüksiyonuyla itfaiye binası sürdürülebilirlik açısından yeni standartlar belirliyor.

IF Tasarım Ödülleri'nin Team adresine ödül ve bu ilham verici etkinliğin mükemmel organizasyonu için teşekkür ederiz.

{{quote="/team/christian-gaus"}}

iF Tasarım Ödülü Hakkında

iF DESIGN AWARD, 1954 yılından bu yana tasarım mükemmelliği söz konusu olduğunda dünya çapında tanınan bir marka olmuştur. iF Design markası, üstün tasarım başarılarının bir sembolü olarak uluslararası düzeyde kabul görmüştür. iF DESIGN AWARD, dünyanın en önemli tasarım ödüllerinden biridir. Tüm disiplinlerdeki tasarım başarılarını onurlandırır: ürün, ambalaj, iletişim ve hizmet tasarımı, mimari ve iç tasarımın yanı sıra profesyonel konsept, kullanıcı deneyimi (UX) ve kullanıcı arayüzü (UI).

Ödül töreni 29 Nisan 2024 tarihinde Berlin'deki Friedrichstadt-Palast'ta gerçekleştirildi ve burada sahibimiz Christian Gaus, olağanüstü başarıları onurlandırmak ve kutlamak için tasarım dünyasının önde gelen şahsiyetleriyle bir araya gelme fırsatı buldu.

Ayarlara

Güncel kalın