İçgörüler

Geleceğe giden yolu birlikte bulmak: Personel geliştirme görüşmeleri.

Yayınlanma tarihi
Tarih:
Zaman:
Yer:
Kimin için?
İçerik:
Organizatör:
E-posta ile kayıt:
Telefonla kayıt:
Son kayıt tarihi:
Kabul:

Düşünmek ve geliştirmek

Herkesi bireysel olarak yanınıza alın. Öz imaj ve öz imajı hizalamak. Bireyi yanımıza almak ve geleceğe giden ortak bir yol bulmak: Ofis müdürümüz Saskia Gaus-Mens'in her çalışanımızla gerçekleştirdiği personel gelişim toplantılarımızın özü budur.

Buna hazırlık olarak, herkes çeşitli analiz yöntemleri kullanarak bir öz-düşünüm gerçekleştirir ve daha sonra birlikte çalışılır ve değerlendirilir.

Görüşmelerdeki amacım, bireysel çalışanların öz imajlarını ve dış imajlarını hizalamak, göz hizasına gelmek ve gelecek için ortak bir gelişim yolu tanımlamaktır.

{{quote="/team/saskia-gaus-mens"}}

Eylem yoluyla etki

Çalışanları zayıflıkları veya hataları nedeniyle cezalandırmamak bizim için önemlidir - aksine, mevcut güçlü yönleri belirlemeye ve bunları daha da ileriye taşımaya odaklanılır.

Görüşmelerin etkisini çeşitli tedbirlerle güvence altına alıyoruz:

Buna dinlemek de dahildir, çünkü diyalogda her şeyden önce çalışanlar kendi bakış açılarını ve duygularını yansıtmalıdır ki içinde bulundukları durumdan ders alınabilsin.

Elde edilen içgörüler ışığında sonuçlar çıkarıyor ve gelişim hedefine nasıl yaklaşılacağı konusunda bazen bireysel koçluk eşliğinde olası eylem adımları üzerinde anlaşmaya varıyoruz. Bu, tartışılanların boşa gitmemesini sağlar.

Ve son olarak, kişisel sorumluluğu teşvik ediyoruz: sadece ilerlemek isteyenler bunu yapabilir. Eğitim, koçluk veya seminer fırsatları sunarak ve bireysel yollara eşlik etmeye istekli olduğumuzu göstererek kişinin kendi sorumluluğunda - hem profesyonel hem de kişisel olarak - öğrenme ve gelişme isteğini teşvik ediyoruz.

Her yol benzersizdir. Çünkü her insan eşsizdir.

Bu da bizi bir şirket olarak benzersiz kılıyor.

Bize katılmak ister misiniz? Açık pozisyonlarımıza bir göz atın.

Ayarlara

Güncel kalın